|

Neeru ja vaagnamassaaž

Massaaž on mõeldud alaselja ja vaagnaorganite vaevuste leevendamiseks.

Neeru ja vaagna massaaž on  tervendav massaaž, mis keskendub keha elutähtsatele organitele nagu selleks on neerud!

Neerud on traditsioonilises hiina meditsiinis tuntud kui “elu värav”, sest nende energia ehk qi on otseselt seotud meie elujõu ja elueaga.

Neeru massaaži peamine eesmärk on vähendada vere ja energia seiskumist vaagna piirkonnas stimuleerida ja tasakaalustada neeruenergiat.

Neerumassaaž tugevdab neeruenergiat ja paneb energia vabalt voolama. Neeru massaaž aitab tõsta energiataset, vähendada väsimust ja parandada üldist heaolu!

Viirushaigused, samuti kroonilised haigused kurnavad neerude energiat. Ka pikka aega ilma puhkuseta töötamine, magamatus, stress ja hirm tuleviku ees kulutavad neeruenergiat. Energiapuudusest annab märku väsimus, ärevus, pearinglus, alaselja ja põlvede valu. Ka jalgade külmus, öine higistamine, mälu  halvenemine, juuste välja langemine, libiido langemine. Neeru energia vähesus võib viia menstruatsioonitsükli häirete ja isegi viljatuseni.

Massaaž

Massaaži käigus kasutatakse õrna, kuid sügavat survet ja ringikujulisi liigutusi, mis aitavad vabastada pingeid ja lõdvestada piirkonna lihaseid. Massaažis kasutatakse naturaalset massaaži kreemi ja massaaži tehakse:

 alaselja-, alakõhu- ja tuharate piirkonnas, selle käigus mõjutatakse  akupunktuuripunkte.

Massaaž tugevdab neeruenergiat ja paneb energia vabalt voolama. Eriti sobiv aeg massaaži jaoks on kevad,sügis ja talv, sest nendel aastaaegadel on eriti oluline toetada neere!

Võta ühendust

Kui sul on lisaküsimusi või soovid aega broneerida, võta julgelt ühendust.

Loe veel: