Näomaskid

Looduslikud Detox-näomaskid on spetsiaalselt loodud selleks, et puhastada nahka sügavalt, eemaldades mustuse, toksiinid ja liigse rasu, mis võivad põhjustada nahaprobleeme nagu ummistunud poorid ja ebaühtlane jume. Detox-maskid aitavad naha pinnalt eemaldada saasteained ja surnud naharakud, jättes naha värskemaks, puhtamaks ja säravamaks.

Alginaatidega vetikamaskid on looduslik iluprotseduur, mis annab kiire ja silmnähtava tulemuse vaid 20 minutiga. Maskid sisaldavad looduslikku kollageeni, vetikaid, savi ja erinevaid naturaalseid külmkuivatatud loodusandide pulbreid.

Näomask

Detox-näomaskide eelised:

Puhastab sügavuti: Eemaldab mustuse, toksiinid ja liigse rasu, mis võivad põhjustada ummistunud poore ja naha ebatasasusi.

Vähendab põletikke: Leevendab nahapõletikke ja vähendab akne tekkimise tõenäosust.

Tõstab naha sära: Koorib ja eemaldab surnud naharakud, parandades naha tekstuuri ja andes sellele tervema ja säravama välimuse.

Parandab vereringet: Paljud detox-maskid stimuleerivad naha vereringet, mis võib aidata kaasa paremale hapniku ja toitainete transpordile naharakudesse.

Kellele sobivad detox-näomaskid?

Detox-näomaskid sobivad peaaegu kõikidele nahatüüpidele, kuid eriti kasulikud on need rasusele ja kombineeritud nahale, millel on kalduvus ummistunud pooridele ja aknele. Samuti sobivad need suurepäraselt neile, kes elavad saastatud keskkonnas või kannatavad stressist põhjustatud nahaprobleemide all.

Regulaarne detox-näomaskide kasutamine, näiteks kord nädalas, võib aidata hoida naha puhtana, värskena ja säravana.

Teenus sisaldab näonaha puhastust, maski ja pärliseerumi kreemi, mis annab nahale niisutuse, sära ja kauni jume. Teenus sisaldab massaaži ka kätele ja näole.

Võta ühendust

Kui sul on lisaküsimusi või soovid aega broneerida, võta julgelt ühendust.