Hiina meditsiini teraapia

Hiina meditsiin on aastatuhandete vanune tarkus sellest, mis on tervis ning kuidas seda luua ja hoida. Hiina meditsiini eesmärgiks on taastada harmoonia ja tasakaal inimese sees nii nagu seda esineb looduses.
Hiina meditsiin, see on terviklik süsteem, mis õpetab kuulama oma keha ning aru saama märkidest ja sümptomitest, mida keha meile igapäevaselt annab.
See on haiguste ennetamine, tervise taastamine loomulike ning looduslike vahenditega, mis kõige olulisem- vältida tulevikus nende probleemide kordumist. Sest iga haigus on õppetund. Meile on antud mõistus, et õppetund ära õppida ja probleem lahendada. Läbi õppimise tulevad meile teadmised, läbi teadmiste aga tarkus. Tarkus käia oma eluteel rõõmsalt, õnnelikult ja tervelt.

Teraapia

„Terves kehas terve vaim“

Hiina meditsiin põhineb tasakaalu kontseptsioonil kahe vastandliku jõu vahel, milleks on Yin ja Yang. Nad on küll vastandlikud( tuli ja vesi), kuid nende vahel ei ole koflikti pigem toimivad need kaks jõudu harmoonias ja tasakaalus ning täiendavad teineteist. Pigem on see kahe vastaspoole koostöö, mis loob täiuse ja elu. Valgus ( yang) ja pimedus ( yin) loovad ööpäeva, mees (yang) ja naine ( yin) loovad partnerluse, idee( yin), ja teostus( yang) annavd tulemuse jne. Qi on eluenergia, mis voolab läbi kanalite meie kehas. Hiina meditsiin keskendub qi voolu tasakaalustamisele ja säilitamisele, kuna qi voolu häired võivad põhjustada haigusi.

Kellele sobib Hiina meditsiini teraapia?

Hiina meditsiini teraapia sobib peaaegu kõigile, sõltumata vanusest või tervislikust seisundist. Seda kasutatakse sageli krooniliste haiguste, valu, stressi ja paljude muude seisundite raviks. Hiina meditsiini teraapia on terviklik ja looduslik lähenemine tervise säilitamisele, mis võib pakkuda tõhusat
leevendust ja toetust erinevate terviseprobleemide puhul.

Loe veel: