Vestlus #1: Inimese keha ja vaimu toetamine läbi punktmassaaži

K, 7. juuli 2021

Herbazen on käsitsi korjatud Eesti ravimtaimedest valmistatud looduskosmeetika bränd, mis sobib ideaalselt põhjamaisele nahale säilitamaks nooruslikkust. See on kooslus taimeteraapiast, joogast ja näojoogast.
Loodusega tasakaalu! #ZENINSIDEOUT
Alustame põnevate vestlusringidega “Näojooga ja looduslik nahahooldus” kinnises Facebooki grupis.
Igal kuul uus ja põnev vestlus teemal tervis, nahahooldus või toitumine. Juhul, kui sul on mõni teema, millest soovid rohkem teada, siis anna sellest märku info@herbazen.eu või kirjuta siia üritusse kommentaar.
Esimene imeline külaline on Maaja Valit massöör ja terapeut.
Üritused - Maaja Valit
“Alates 2008 a olen tegelenud jooga ja meditatsioonidega. Tean, kui oluline on olla tasakaalus ja harmoonias oma keha ja meelega. Olen tundnud tõmmet holistilise homöopaatia ravi vastu . Alustasin homöopaatia õpinguid 2019a ja samal aastal alustasin ka refleksoloogilise jalamassaaži teadmiste omandamisega.
2021aasta jaanuarist alustasin Hiina meditsiini terapeudi õpet dr Rene Bürklandi Tervise Alkeemias. Kus saan juurde veelgi praktilisi teadmisi kuidas tuua inimesteni Hiina meditsiin, mis aitab inimesi nt: haiguste ennetamine, keha enda jõu taastamine ja inimese ravi loomulike ning looduslike vahenditega on võimalik.
2020 aasta augustist olen Hiina Teraapiad OÜ omanik kes soovib inimestele tutvustada ja jagada teadmisi alternatiivravi meetoditest, mis aitavad võimalike haigusi ennetada ja ka ravida.
Tai refleksoloogiline jalamassaaž sisaldab mõjutusi Hiina meditsiinist ja Tai traditsioonilisest massaažist. Hiina meditsiinis on praktiline süsteem, mille eesmärgiks on saavutada organismi sisemine tasakaal keha ja väliskeskonna vahel.
Seda kõike on näha inimese jalalabal, kus peegeldub kogu inimese organism ning sealsete punktide kaudu on võimalik mõjutada kogu keha!
Osates lugeda neid märke on võimalik läbi Tai refleksoloogilise massaaži üles leida haiguse põhjus, mitte keskenduda vaid tagajärgede likvideerimisele!
Läbi massaaži ja punktide vajutamise on võimalik tõsta imuunsüsteemi, toetada
vereringet, ainevahetust, jääkainete eritumist, samuti lõõgastab stressis keha ja paneb aktiivsemalt vere käima. Massaaži läbi saab leevendust kange kael ja valutav pea.”
Põneva vestluseni!
Herbazen

Loe veel: