Relax laager

R, 4. aug 2023

Me vajame vahel aega minna kodust eemale, et olla iseendaga, hingata sisse ja välja ning vabaneda vanast ja samas täita end uue energiaga!
Seda kõike saad nautida kolmel päeval 4.08-6.08 Paradiisi Tee laagris.
• Maaja – terves kehas terve vaim
• Viktoria-tunnetamine
• Revo- teadlik toit
• Katrin – Äratame oma meeled ja füüsilise keha ja paneme energiad liikuma.
Me tahame koos teiega nautida, nendel kolmel päeval olemist, tundmist, rõõmu ja anname endast parima, et need päevad kujuneksid sulle meeldejäävaks!
Laagrisse on oodatud ka mehed, tulge koos või üksinda. Meie juures laagris on mõnus !
Loosime ühele õnnelikule koha laagris vanusest alates 35a- Selleks palume sul jagada meie üritust oma lehel ja kirjuta kommentaari nimi, kes soovib laagris osaleda. Võitja loosime 24.07
Early bird Osalemispanus 250.-
24.07 osalemispanus 299.-
Viimane päev laagrisse registreerida 1.08
Reede õhtul saabumine- sissejuhatus koos kerge einega, millele järgneb avatud hingering, kus saad rääkida enda teekonnast, mida juhib Viktoria.
Laupäeval ja pühapäeval naudime:
• Maitsvat ja tervislikku toitu, mida pakub meile toitumisnõustaja Revo Türk. Revo räägib meile teadlikust toitumisest ja toidulisandidest. Pühapäeval teeme lõunasöögi Revo juhendamisel.
• Venitame ja hingame Kundalini jooga saatel (hommikul ja õhtul jooga praktikad). Läbi Kundalini jooga tehnoloogia ühendatakse individuaalne teadvus Universaalse Teadvusega. Kundalini joogas teeme erinevaid kriyasid . Äratame oma meeled ja füüsilise keha ja paneme energiad liikuma. Kundalini jooga õpetaja KatrinTõnismäe.
• Mudime varbad soojaks ja paneme energiad liikuma jalatalla massaaži töötoas koos Doterra õlidega, mis lõõgastavad meie meeled ja tervendavad füüsilise keha.
Nendel päevadel saad nautida õlavöötme ja kaela massaaži 20 min läbiviija Maaja Valit.
• Läbi hingamise paneme üheskoos energia liikuma Teraapia ringis“ Tunneta ennast” juhendab energiaterapeut, onkopsühholoog, psühhosomaatika, Saksa Uus Meditsiin. Viktoria Reiman
Naudime jahutavat tiigi vett, puhkame,laulame lõkke ääres, naudime toitu, mis paitab kõhtu, hingame välja ,jalutame metsas, kus korjame endale 7 erinevat lille, et teha endale meelepärane saunaviht, millega ennast saunas kosutada. Kolm päeva looduses, koos tervist kosutavate praktiliste tegevustega ootab Sind. Tule ja lae oma energiakanalid täis !
Viktoria teeb laagris vabadel hetketel ka privaat teraapiat nt: allergia, toidutalumatus jne. Soovi korral tuleb aeg laupäevaks ette broneerida.
Kogunemine reedel alates kell 18 -19 ni ja lahkume kallistades pühapäeval peale lõunasööki kell 14
Soovime, et laagrist jääks sulle meelde hea mälestus, selleks puhuks kingime laagris osalejale kingituse.
Täpsema laagri ajakava saadan sulle huvi korral. maajavalit@gmail.com,
Laager toimub Vana-Paradiisi Tee 3 Uulu Häädemeeste 86502 Pärnu maakond
Toiduallergiate ja toidutalumatuse korral palun kirjuta mulle registreerimisel.
Hinnas on majutus kas majas või siis õues oma telgis, jooga praktikad, venitused , energiat liigutav tants, toitlustus( taimetoit, vahepalad, tee, kohvi), jalatalla massaaži töötuba koos Doterra õlidega, õlavöötme ja kaela massaaž 20 min, juhendatud hingamine, saun.
Laagris me ei pakku alkoholi ega muid väekaid jooke.
Registreerumine: maajavalit@gmail.com, osaluspanus palume tasuda
Hiina teraapiad OÜ le selgituseks: 4-6.08 laager, soovi korral saab ka summa teise poole tasuda sularahas. Koha laagris tagab sulle, kui tasud poole laagri summast 125.- ettemaksuna.
 

Loe veel: