Suvine Terviselaager:”Minu parim tervis ja heaolu”

R, 28. juuni

🌱🍲🧘‍♀️Suvine terviselaager: „Minu parim tervis ja heaolu!“ 🌱🍲🧘‍♂️
Tere tervisesõbrad!
On aeg hakata plaanima oma suvesse mõnusaid ja tervist turgutavaid tegevusi. Tule ja ühine meiega suvises terviselaagris, kus saad avastada maitsva ja tervisliku toidu maailma, sukelduda hiina teraapia ja meditsiini sügavustesse ning leida sisemist rahu ja jõudu läbi pilatese, shindo ja jooga!
 
Laagris on kolm põhilist fookust:
🍲 Maitseküllane ja tervislik toit
Meie laagri toitlustajaks on tervisliku toidu ekspert, toitumisterapeut, Terviseedendaja.ee looja ja eelmise aasta MasterChefi saates osalenud Revo Türk. Lisaks jagab ta osalejatele nõuandeid ja nippe, kuidas teha tervislikke valikuid oma igapäevasel toidulaual.
🎋 Hiina teraapia ja meditsiin
Tutvu iidse Hiina tarkuste ja rituaalidega ning õpi, kuidas tasakaalustada oma keha energiavoogusid ja leida loomulikku ravi erinevatele vaevustele ja haigustele. Meie ekspert Maaja Valit on lõpetanud Rene Bürklandi Tervise Alkeemia kooli ning jagab oma teadmisi Hiina meditsiinist.
Fookusesse võtame aasta-ajad, kuidas toituda 4 kuu vältel, kuidas toit ja toiduained mõjuvad meie kehale ja kuidas me saame teha ise õigeid valikuid enda keha jaoks. Mudime varbad soojaks ja paneme energiad liikuma jalatalla massaaži töötoas, kus saame teada, miks on varvaste mudimine kasulik ja mida head see kehale teeb.
🧘‍♂️ Pilates, shindo ja jooga
Ühendab keha, meele ja hinge. Leia sisemine rahu ja tasakaal pilatese ja jooga töötubades. Kundalini jooga sisaldab erinevaid hingamistehnikaid, venitusi, lõõgastust ja meditatsiooni. Jooga annab vajalikud tööriistad eluks, hea tervise, selge meele ja hingerahu. Jooga treener on Katrin Tõnismäe, kes on Kundalini jooga õpetaja ja Shakti tantsu õpetaja. Pilatese ja Shindo treener on Anneliis Jaanus, kes erialalt on füsioterapeut ning pilatese/shindo juhendaja.
Laagri toimumisaeg: 28-30.06.2024
Koht: Metsaääre talu, Pärnu lähistel
Hind: 200€/inimene
Alates 15.05 on hind 225€/ inimene
Laagrisse koha garanteerib ettemaks 100€.
Registreerimine aadressil: revo.tyrk@gmail.com
Terviseedendaja OÜ, EE837700771007697075
Hind sisaldab majutust, toitlustust, loenguid, pilatese ja jooga treeninguid, hiina teraapia teenuseid, tünnisauna kasutust ning meelelahutuslikke õhtuid Pärnu rannikul, kus mereni on ainult 300 meetrit.
Registreeru juba täna ja astu esimene samm oma tervislikuma elustiili poole!

Loe veel: